februari 09, 2021 Ga terug

09 Feb

Win een chique hotelovernachting

VALENTIJN - In samenwerking met Van der Valk Hotel Deventer geven wij een geheel verzorgde hotelovernachting weg voor twee.

Ondanks het gekke jaar hebben we mooie opdrachten mogen realiseren. Zo maakt Easy Drain ook onderdeel uit van de badkamers in het nieuwe Van der Valk Hotel in Deventer. Een prachtige locatie waar elk verblijf tot in de puntjes wordt verzorgd.

Valentijnsactie Easy Drain

Een overnachting in dit hotel is een échte ervaring. Dit willen we, speciaal voor Valentijn, natuurlijk extra speciaal maken. Wat kun je winnen? Een speciale overnachting (in Comfort Plus kamer) met jouw geliefde in het nieuwe hotel van Van der Valk. Een overnachting in dit prachtige hotel maakt de trip naar de Hanzestad Deventer met jouw geliefde compleet. Zo ben je van alle gemakken voorzien: een verblijf met luxe design en royale ruimte. Ontbijt en een fles wijn bij aankomst zijn inbegrepen.

 En: een upgrade is mogelijk. Zo kun je (tegen een kleine prijs) upgraden naar een suite. Als dat geen luxe overnachtig wordt!

 Hoe kun je winnen?

  • Like de pagina en het bericht op Instagramen/of Facebook
  • Tag jouw geliefde onder dit bericht en vertel ons waarom jullie deze hotelovernachting verdienen.

Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?

Meedoen kan t/m zaterdag 13 februari 2021. Op zondag 14 februari om 10:00u wordt de winnaar bekend gemaakt. De actievoorwaarden: 

  • De hotelovernachting is geldig voor één overnachting in 2021 voor twee personen bij Hotel Van der Valk in Deventer. Te boeken van 15 feb t/m 31 dec 2021.
  • De overnachting is op basis van beschikbaarheid en 2 personen per kamer m.u.v. feestdagen en themadagen.

Van der Valk Deventer – meer informatie

Vanuit ons kantoor in Deventer is het nieuwe Van der Valk te bewonderen. Dit hotel is stilletjes geopend. Door de lockdown en de huidige maatregelen vanuit het RIVM, is de openingsfase anders gelopen dan gehoopt. Toch zijn de eerste Comfort kamers in gebruik genomen. Dit hotel heeft alles: van suites tot restaurant en bar tot wellness faciliteiten! 

Het -aan de A1 gelegen- hotel is vrij bereikbaar en de entree is dan ook groots en statig. De kleuren en natuurlijke materialen komen je tegemoet zodra je binnenstapt. Een prachtige locatie waar veel aandacht is besteed aan interieurdesign. Dat is dan ook met vlag en wimpel geslaagd: je voelt je direct thuis.

Ook vind je de bijzondere details terug in de suites en kamers. Ook hier sluit het statige gevoel bij entree volledig aan bij de vorstelijke kamers. En ja, ook hier vind je Deventer terug. Ook de badkamers zijn van alle gemakken voorzien. Onze Easy Drain R-Line maakt het hele plaatje natuurlijk compleet! 

Ook aan de zogenaamde ‘footprint’ is gedacht. Dit hotel is namelijk de eerste energieneutraleen aardgasloze Valk locatie. Deventer mag trots zijn op deze karakteristieke aanvulling op de stad.

Dit wil je winnen! Doe je ook mee?

<< terug naar overzicht

Neem direct contact met ons op.

Explore Smarty