mei 04, 2021 Ga terug

04 Mei

De inkortbare Easy Drain R-Line: fraai & functioneel

Ben jij al bekend met de slimme Easy Drain R-Line? De Easy Drain R-Line is een inkortbare douchegoot met een subtiel afschot dat perfect past in elke badkamervloer. De R-Line is verkrijgbaar in verschillende standaard lengtes die ter plaatse kunnen worden ingekort.

Ter plaatse in te korten

De Easy Drain R-Line is niet alleen functioneel, maar ook mooi vormgegeven. Deze douchegoot met subtiele helling heeft een model voor zowel wand- als vrij in de vloer installatie. Daarnaast heeft de douchegoot een eenvoudig te reinigen sifon.

Beide varianten (zowel tegen de wand als vrij in de vloer) zijn leverbaar in standaard lengtes van 70, 80, 90, 100 en 120 cm. De flexibele inkortmogelijkheden geven de installateur veel vrijheid. De drains worden daarom niet alleen toegepast bij consumenten thuis, ook in de hotellerie is dit een veel gekozen model.

100% waterdichtheid

De Easy Drain R-Line is voorzien van ons Water Protection System (WPS). Met ons voorgemonteerd waterdicht doek bieden wij 10 jaar garantie op elke installatie. WPS is een eenvoudig te installeren en veilig te monteren afdichtingssysteem voor douchegoten en afvoerputten. Dit systeem bestaat uit een flexibel en waterdicht membraan dat is verbonden met de roestvrijstalen flens van de doucheafvoer. Zodoende wordt lekken, ten gevolge van foutieve installatie of ongunstige omstandigheden, uitgesloten.

Wil je meer zien?

Onze project Manager Jeroen Kruit heeft een webinar gegeven over deze slimme douchegoot. In deze video legt hij de werking van de drain uit en laat hij je zien hoe je de drain kunt inkorten. Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw toonzaal of project? We komen graag met je in contact. 

<< terug naar overzicht

Neem direct contact met ons op.

Explore Smarty