januari 18, 2024 Ga terug

18 Jan

De onderhoudsarme Compact Clean Zero/Tegel van Easy Drain

De Compact Clean van Easy Drain is al een enige tijd op de markt. Met succes, want de Dryphon® techniek wordt steeds vaker toegepast. Easy Drain heeft een belangrijke aanpassing doorgevoerd ten aanzien van het rooster van de standaard Compact Clean.

Omkeerbaar rooster – nu standaard

Voorheen werd de Easy Drain Compact Clean standaard geleverd met zero rooster. Wegens doorontwikkeling is er nu voor gekozen om de Compact Clean standaard te leveren met een omkeerbaar rooster. Dit rooster heeft naast een gesloten rvs-zijde, ook een betegelbare zijde en is dus omkeerbaar. Zo is de Compact Clean standaard toepasbaar in combinatie met een tegelvloer. Zo kun je jouw douchegoot nog beter afstemmen op de stijl van jouw badkamer.

 

Revolutionair sifon

Het belangrijkste voordeel van de Compact Clean douchegoot is het onderhoudsarme sifon met revolutionaire Dryphon® techniek. Dit sifon met een hightech siliconen membraan zorgt voor snelle waterafvoer en voorkomt nare geurtjes.
Technische info

De onderhoudsarme Compact Clean Zero/Tegel heeft een doorsnee uitloop van 40 mm. Hierdoor is alleen het 30 mm waterslot beschikbaar als alternatief op de Dryphon® techniek. De diepte van het tegelrooster is 12 mm. Bekijk het product op easydrain.nl.

 

Kenmerken Compact Clean Zero/Tegel:

  • Dryphon® techniek – onderhoudsarm
  • Standaard geleverd met omkeerbaar rooster
  • Hightech siliconen klep - snelle afvoer van water en odeur vermijdend
  • Hoge afvoercapaciteit (tot 60 liter per minuut)
  • Zeer ondiepe douchegoot (75 mm inbouwdiepte)

 

Inspiratie opdoen

Ben je benieuwd naar de gehele collectie? Bekijk dan de catalogus. Vraag de fysieke catalogus aan door een mail te sturen naar info@rmsanitair.nl. Je kunt ook inspiratie opdoen via onze social media kanalen en wegdromen bij onze mooie afbeeldingen en projecten. Je vindt ons op LinkedIn, Instagram, Facebook en YouTube via @easydrainnl.

<< terug naar overzicht

Neem direct contact met ons op.

Explore Smarty