januari 23, 2018 Ga terug

23 Jan

Drie toppers uit de Easy Drain collectie

Werk je dagelijks met onze Easy Drain producten? Lees dan verder! We beschikken namelijk over het grootste assortiment aan kwalitatieve douchegoten. In deze blog lichten we drie van onze Easy Drains toe. Handig, toch? Laat je inspireren!

De kracht van eenvoud

De Easy Drain M-line is een mooi voorbeeld van innovatie in de badkamer. De Easy Drain M-Line is een van de laagste douchegoten ter wereld. De drain is perfect afgewerkt en vormt een stijlvol geheel in de badkamer. Het rooster kan als rvs geborsteld of omgedraaid als tegelrooster gebruikt worden.

Trendy zwart

Een van de grootste trends is de industriële, zwarte look. Wij hebben hierop ingespeeld met de Easy Drain BLACK. Een limited edition drain die naadloos aansluit bij de laatste trends. De Easy Drain BLACK is in het bezit van een stoer zwart rooster met dito frame en dat maakt hem een echte eyecatcher in de doucheruimte.

Trendy, strak en tijdloos

De Easy Drain Compact is een tijdloze drain, leverbaar in diverse varianten. Met een inbouwdiepte vanaf slechts 63 mm is de Easy Drain Compact de meest ondiepe douchegoot ter wereld. De Compact beschikt over een uitneembaar en reinigbaar sifon met een uitstekende afvoercapaciteit. De drain is in verschillende uitvoeringen leverbaar.

Benieuwd naar de hele collectie en de dichtstbijzijnde dealer? Navigeer dan naar de Easy Drain website!

<< terug naar overzicht

Neem direct contact met ons op.

Explore Smarty