november 02, 2022 Ga terug

02 Nov

Easy Drain bij Hotel Van der Valk Almere

Dit keer zijn we te vinden bij Hotel Van der Valk Almere. Een prachtige centrale uitvalsbasis waar zowel de zakelijke als particuliere klant regelmatig te vinden is. Er zijn maar liefst 17 vergaderruimtes en ook grote evenementen kunnen hier plaatsvinden. Ook denken ze graag met je mee om jouw evenement onvergetelijk te maken: toegankelijk en flexibel. Easy Drain én onze onderhoudsarme Dryphon techniek mochten hier natuurlijk niet ontbreken. Wil je alles weten over dit project? We gingen erover in gesprek met Mike, Hoofd Technische Dienst van Hotel Van der Valk Almere.

Uitbreiding en verbouwing

Hotel Van der Valk Almere is uit haar jasje gegroeid, en dus was het tijd voor een uitbreiding. Met deze verbouwing is er een hele verdieping toegevoegd aan het bestaande hotel. Het aantal suites is verdubbeld en ook zijn er extra standaard kamers bijgekomen. Mike vertelt enthousiast: “voor deze uitbreiding is het ontwerp tot in detail samengesteld. In samenwerking met Sani-CV uit Wassenaar is de invulling voor de badkamers bepaald, en ook Easy Drain mocht hier niet ontbreken.” In de nieuwe kamers vind je de Easy Drain Showerboards én Multi douchegoten met Dryphon techniek. Wat dit voor meerwaarde oplevert voor Van der Valk Almere? Lees snel verder.

Easy Drain Showerboards

Omdat de verbouwing een hoop extra kamers mogelijk maakte, werd er ook aanspraak gemaakt op het installatiegemak. Hier bestaat een goed systeem voor, namelijk de Easy Drain Showerboards. Deze voorgefabriceerde doucheboards zorgen ervoor dat de installateur niet handmatig een afschot hoeft te creëren. Ook is de douchegoot al in het bord gemaakt en voorzien van een waterdicht doek. Met de Showerboards kun je snel en efficiënt de doucheruimte installeren, en dat is bij Van der Valk Almere zeker gelukt. Wil je meer lezen over onze Showerboards? Klik dan hier.

Multi douchegoten met Dryphon techniek

Al tijdens de bouw is bij dit hotelketen gekozen voor onze Easy Drain Multi douchegoten. Dit type drain kunnen we dankzij onze nieuwste innovatie voorzien van de Dryphon Techniek. Hiermee creëer je een onderhoudsarme douchegoot. Deze techniek is verwerkt in de nieuwe Compact Clean maar ook beschikbaar als ombouwset voor bestaande Easy Drain douchegoten, zoals de Compact, Multi douchegoten en doucheput met Multi techniek. Deze ombouwsets zijn ook toegepast bij Hotel Van der Valk Almere. Alles lezen over onze Dryphon techniek? Klik dan hier.

Dankzij de onderhoudsarme techniek bespaar je veel tijd met schoonmaken van de sifon, wat vaak moet gebeuren in zo’n groot hotel. Via project Manager Jeroen Kruit maakten de medewerkers van Van der Valk kennis met deze techniek. Mike vertelt “In eerste instantie was ik sceptisch, hoe gaat dit de open verbinding met het riool afsluiten? Na het testen bleek het een groot succes. Ik was erg verbaasd en tevreden want we hadden wel eens te maken met putjes die vol liepen.” Mike voegt hieraan toe dat de housekeeping nu aanzienlijk minder tijd kwijt is aan het onderhouden van de douchegoten. Ook hebben ze geen klachten meer gekregen van gasten. Super!

“Het werk probleemloos, niet alleen in hotellerie maar ook voor thuis” – Mike 
Wil je meer inspiratie, een overnachting of vergaderruimte boeken in dit hotel? Klik dan hier. Benieuwd naar het resultaat van Easy Drain in Hotel Van der Valk Almere? Bekijk de video hieronder.  

Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Jeroen KruitProject Manager Easy Drain.
 
Beeldmateriaal: RM Sanitair & Valk Hotel Almere

<< terug naar overzicht

Neem direct contact met ons op.

Explore Smarty