september 16, 2016 Ga terug

16 Sep

Easy Drain Dot en Square

De ontwikkeling van nieuwe, kwalitatief hoogstaande producten, staat nooit stil. Het Nederlandse Easy Drain loopt voorop als het gaat over productinnovatie.

Op internationale beurzen kon men reeds kennismaken met twee nieuwe producten die inmiddels volop zijn onderscheiden met ontwerp prijzen. 

Easy Drain DOT en SQUARE zijn de twee nieuwste parels, waaruit de installateur of detaillist kan kiezen. Deze zeer bijzondere afvoersystemen laten zich onderscheiden door hun vorm en installatiegemak. Afwijkend van de inmiddels gestelde norm en een ware eyecatcher in de badkamer van de 21ste eeuw. 

Deze unieke doucheafvoersystemen van Easy Drain worden gekenmerkt door hun bijzondere ronde of vierkante vormgeving.

Easy Drain - Dot & Square 1

Easy Drain Dot en Square worden geleverd met de innovatieve en gepatenteerde Easy Drain Multi techniek. Het Multi sifonhuis is draaibaar en inkortbaar en derhalve prima toepasbaar voor renovaties. Het meegeleverde ultra dun board is in hoogte verstelbaar en kan eenvoudig ingekort worden tot elke gewenste lengte en breedte.

Om een waterdichtheid te garanderen is aan de bovenzijde van het board een speciale afdichtingspasta aangebracht. Tevens is dit direct overtegelbaar. De inleg van het rooster kunt u zelf bepalen.

Easy Drain Dot en Square bieden ontwerpers creatieve vrijheid.

Voel vrij en denk vrij.

<< terug naar overzicht

Neem direct contact met ons op.

Explore Smarty