oktober 24, 2018 Ga terug

24 Okt

Easy Drain Referentie Hotel Jakarta Amsterdam

Hotel Jakarta Amsterdam is een uniek hotel waar twee werelden samenkomen. Dit hotel is gevestigd op de voormalige locatie waar schepen vertrokken naar Jakarta. Het hotel telt 200 luxe kamers in Indonesische stijl. Alle badkamers zijn voorzien van onze Easy Drain douchegoten.

Groenste hotel van Nederland

Hotel Jakarta is het groenste hotel van Nederland. Met haar transparante en glazen gevels en unieke dertig meter hoge houten hoofddraagstructuur is het gebouw niet alleen spectaculair, maar ook duurzaam. Je kunt heerlijk dineren of kom tot rust in het wellnesscentrum en het zwembad met uitzicht op het IJ.

Multi met zero rooster

Samen met de opdrachtgever is gekozen voor de Easy Drain Multi met zero roosterafwerking. Deze drain past perfect in de modern ingerichte kamers. Het unieke aan de Multi is dat het sifonhuis 360-graden gedraaid kan worden. Dit maakt het installeren van de Easy Drain een stuk eenvoudiger. Het zero rooster geeft een tijdloze uitstraling.

Weer een mooie referentie rijker! Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Jeroen Kruit, Project Manager Easy Drain. 

<< terug naar overzicht

Neem direct contact met ons op.

Explore Smarty