september 13, 2023 Ga terug

13 Sep

Easy Drain te zien op TV bij SBS6

Binnenkort zijn wij te zien in SBS6-programma Bouwen aan de Toekomst. Een informatief programma over innovaties en ontwikkelingen met het oog op de toekomst en duurzaamheid. Zij gingen langs bij de producent van onze Easy Drain douchegoten en -putten om erachter te komen of het op gebied van afvoertechniek duurzamer kan. Kijk je mee?

In de aflevering op zondag 17 september is Jeroen Kruit te zien vanuit onze fabriek. Hij vertelt je graag meer over waar een douchegoot in de praktijk aan moet voldoen. Hoe Easy Drain de lange levensduur kan garanderen en hoe wij rekening houden met het milieu. Ook komen verschillende de sanitair trends aanbod.

Douchegoten met trendy kleurmogelijkheden

Easy Drain tv Bouwen aan de Toekomst SBS6

Onze Easy Drain tourbus was mee voor opnames. De R-Line Clean Color douchegoot in zeven trendy kleuren is hier prachtig in te zien. Ook het nieuwe rooster van de Multi in kleur Black mocht niet ontbreken.

Warmte-terugwin systeem Easy Drain

Easy Drain tv Bouwen aan de Toekomst SBS6

Het grote voordeel van het Easy Drain WTW-systeem is dat je er energie mee bespaart. Tijdens het douchen loopt het water door de WTW-unit heen, dit water gaat langs een koperen spiraal die het koude leidingwater weer opwarmt. Jeroen legt je uit hoe dit het warmte-terugwin systeem van Easy Drain werkt.

Productieproces van Nederlandse douchegotenEasy Drain tv Bouwen aan de Toekomst SBS6

In de productiehal van Easy Drain worden alle producten zorgvuldig gecontroleerd en verpakt. Zodat ze na een uitvoerige test een lange levensduur en hoge kwaliteit in jouw badkamer kunnen garanderen. De douchegoten worden met zorg behandeld en ingepakt om uiteindelijk bij jou thuis terecht te komen. Neem een kijkje in de productie van de uitvinder, ontwikkelaar en officiële leverancier van de Easy Drain douchegoten. Het item is zondag 17 september te zien om 15:30uur bij SBS6.

Bouwen aan de Toekomst

Easy Drain tv Bouwen aan de Toekomst SBS6

Op SBS6 is het informatieve televisieprogramma Bouwen aan de Toekomst te zien. Dat aandacht heeft voor diverse ontwikkelingen in Nederland, met het oog op een betere en schonere toekomst. 

<< terug naar overzicht

Neem contact op
INFO

Meer nieuws
INFO

Neem direct contact met ons op.

Explore Smarty