november 21, 2023 Ga terug

21 Nov

Onderhoudsarme doucheputten bij Conscious Hotel Westerpark Amsterdam

Ontdek het milieuvriendelijke Conscious Hotel Westerpark in Amsterdam. Gehuisvest in een monumentaal pand, biedt het een unieke ervaring met ontspannen drankjes, smaakvolle maaltijden, overnachtingen en meer. Bekroond met de Travelers' Choice Award 2022 van Tripadvisor, belooft dit hotel een bewuste en stijlvolle ervaring voor elke gast. De doucheruimtes zijn uitgerust met onze Easy Drain Aqua doucheputten, die recentelijk zijn geüpgraded met onze onderhoudsarme (Dryphon) technologie. Dit biedt tal van voordelen. Lees snel verder!

Kamers met Easy Drain 

De moderne slaapkamers van dit prachtige hotel gelegen in het Westerpark zijn van alle gemakken voorzien! Ook de badkamers zijn hier piekfijn in orde. De inloopdouches zijn allemaal voorzien van de betegelbare Easy Drain Aqua doucheputten. Dankzij onze innovatie kunnen we dit type doucheput voorzien van een verbeterd sifon met Dryphon Techniek. De sifon is uitgerust met een hoogwaardig siliconen membraan dat zorgt voor meer capaciteit en minder onderhoud. Deze technologie is verwerkt in nieuwe modellen (Compact Clean zero/tegel of R-Line Clean Color), maar is ook beschikbaar als ombouwset voor bestaande Easy Drain modellen, zoals de doucheputten bij Conscious Hotel Westerpark Amsterdam.

Minder tijd kwijt aan schoonmaak

De oude sifons zijn met een simpele handeling vervangen en zijn nu onderhoudsarm. In samenwerking met Easy Drain is na een succesvolle test besloten om alle sifons te vervangen door deze nieuwe technologie. Het hotel besteedt nu aanzienlijk minder tijd aan het onderhouden van de sifons. Daarnaast is de sifon geurafsluitend, wat ideaal is voor het geval een kamer langere tijd niet geboekt wordt. We zijn trots om te melden dat de tests goed zijn verlopen en het hotel uitermate tevreden is. Benieuwd of jouw bestaande Easy Drain geschikt is voor een upgrade? Of ga je de bestaande hotelkamers renoveren? Neem dan contact op met Jeroen Kruit of Remi Lugtenberg, projectmanagers Easy Drain!

Winactie

Heb je nog geen kerstcadeau voor jouw geliefde dit jaar? Doe dan mee en maak kans op een hotelovernachting mét ontbijt bij Conscious / Westerpark! Ook kun je hier onze Easy Drain doucheputten bewonderen. Kans maken? Bekijk onze pagina dan op Instagram of Facebook.

Copyright beeldmateriaal - Conscious / Westerpark

<< terug naar overzicht

Neem direct contact met ons op.

Explore Smarty