juni 01, 2022 Ga terug

01 Jun

Onderhoudsarme douchegoten bij Valk Hotel Veenendaal

Een musthave voor elke hotelketen.

Wanneer je overnacht in het prachtige Van der Valk hotel in Veenendaal, weet je één ding zeker: hier kom je niets tekort. Het hotel is gelegen aan de A12 tussen Arnhem en Utrecht en voorzien van een heerlijk restaurant, luxe kamers, wellness en meer. Zowel alle hotelkamers, als ook de fitness zijn voorzien van Easy Drain. Onlangs mochten wij op visite komen om de douchegoten te voorzien van onze Dryphon upgrade. Front Office Manager Remco Haagmans vertelde vol enthousiasme over het hotel en de upgrade.

Badkamers met Easy Drain

Al tijdens de bouw is bij dit hotelketen gekozen voor onze Easy Drain Multi douchegoten. Dit type drain kunnen we dankzij onze nieuwste innovatie voorzien van een verbeterd sifon met Dryphon Techniek. Hiermee creëer je een onderhoudsarme douchegoot. Deze techniek is verwerkt in nieuwe modellen (Compact Clean) maar ook beschikbaar als ombouwset voor bestaande Easy Drain douchegoten, zoals bij Van der Valk hotel Veenendaal. Dankzij de onderhoudsarme techniek bespaar je veel tijd met schoonmaken van de sifon, wat vaak moet gebeuren in zo’n groot hotel. Via project Manager Remi Lugtenberg kwamen de medewerkers van Van der Valk in contact met het systeem. Na enkele goedlopende testen zijn inmiddels alle douchegoten met een simpele handeling verwisseld.

"Het scheelt tijd met het schoonmaken van de sifons!"

We waren al tevreden over de Easy Drain douchegoten, maar toen Remi van Easy Drain ons vertelde dat het nóg beter kon, waren we erg benieuwd. Inmiddels zijn we voorzien van jullie nieuwste Dryphon Techniek, waardoor de douchegoten onderhoudsarm zijn. Dit scheelt ons tijd met het schoonmaken van de sifons", aldus Remco. Benieuwd naar het hele interview? Bekijk de video!


Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Remi Lugtenberg, Project Manager Easy Drain.

Beeldmateriaal: RM Sanitair & Valk Hotel Veenendaal. 

<< terug naar overzicht

Neem direct contact met ons op.

Explore Smarty