juni 14, 2023 Ga terug

14 Jun

Kleurrijke douchegoot van Easy Drain: R-Line Clean Color

Ontdek de nieuwste douchegoot van Easy Drain, de R-Line Clean Color. De douchegoot is leverbaar in zeven trendy kleuren en is voorzien van onze onderhoudsarme Dryphon Techniek. Benieuwd? Lees dan verder.

Tekst gaat onder de video door.


Nieuw in ons Easy Drain assortiment! Deze douchegoot is niet alleen functioneel, maar ook prachtig vormgegeven. De douchegoot heeft namelijk zeven trendy kleuren en is perfect te combineren met andere items in jouw badkamer. Daarnaast is hij voorzien van onze krachtige, onderhoudsarme Dryphon Techniek. Bekijk de video om de kleuren te ontdekken.

Breng kleur in jouw badkamer met Easy Drain

R-Line Clean Color trendy kleuren

De R-Line Clean Color douchegoot is verkrijgbaar in zeven unieke kleuren. Op de afbeelding hierboven van links naar rechts zijn de kleuren te zien: Brushed Stainless Steel, Matt White, Matt Black, Brushed Black Chrome, Brushed Bronze, Brushed Brass en Brushed Red Gold. Door de scala aan mogelijkheden is hij perfect te combineren met andere items in jouw design badkamer. De perfecte match met Easy Drain! Nu uit voorraad leverbaar. Bekijk het product op easydrain.nl.


Perfecte match voor de hotellerie

R-Line Clean Color Brushed Red Gold badkamer

Geef hotelgasten een unieke ervaring met de nieuwe kleurrijke Easy Drain R-Line Clean Color douchegoot. Met makkelijk schoon te maken design, ideaal voor de housekeeping. Deze douchegoot is voorzien van ons onderhoudsarme sifon met Dryphon® Techniek. Deze techniek wordt standaard geleverd bij de R-Line Clean Color, maar is ook toepasbaar in andere bekende Easy Drain modellen zoals de Compact Clean. Dankzij de hoge doorstroomsnelheid kunnen vuil en haar zich niet hechten. Hierdoor wordt schoonmaken tot een minimum beperkt.

 

Met revolutionair sifon: Dryphon® Techniek

R-Line Clean Color douchegoot

Het belangrijkste voordeel van de R-Line Clean Color is het onderhoudsarme sifon met revolutionaire Dryphon® techniek. Dit sifon met een hightech siliconen membraan zorgt voor snelle waterafvoer en voorkomt nare geurtjes. Bovendien zorgt de V-vormige constructie van de douchegoot ervoor dat water direct naar de afvoer stroomt, waardoor er geen water achterblijft in de goot.

 

Interesse in de R-Line Clean Color? Of heb je nog vragen, neem dan contact op met een van onze accountmanagers: Jeroen, Remi, Edwin of Koen.

<< terug naar overzicht

Neem contact op
INFO

Meer nieuws
INFO

Neem direct contact met ons op.

Explore Smarty