augustus 15, 2023 Ga terug

15 Aug

Nu leverbaar: Multi rooster in Black | Easy Drain

De bekende Easy Drain Multi douchegoten worden al jarenlang veelvoudig gekozen. De Easy Drain Multi had al uit een gevarieerde roostercollectie, van roestvrij staal tot tegelopties. Dit gevarieerde assortiment is uitgebreid met twee opvallende zwarte roosters! Benieuwd? Lees dan verder.

Easy Drain presenteert | Nieuwe kleur Multi

Multi rooster black Easy Drain

De naam van de Easy Drain Multi douchegoten zegt het eigenlijk al: het is multifunctioneel met nagenoeg onbeperkte mogelijkheden. Het unieke gepatenteerde Multi sifonhuis is inkortbaar op elke gewenste hoogte, met een minimale inbouwdiepte van slechts 79 mm. Ook is de uitloop 360 graden draaibaar waardoor hij gemakkelijk geïnstalleerd kan worden. De Multi bestaat uit een inbouwdeel en los rooster die nu ook beschikbaar zijn in nieuwe zwarte kleur! Bekijk het product op easydrain.nl.

Nieuwe rooster mogelijkheden: Multi Zero Black & Fixt-1

Multi Black Zero-6 rooster

Uit de verschillende roostermogelijkheden lichten we er twee uit. Het Zero (gesloten) rooster en het sleuvenrooster (Fixt-1) van geborsteld rvs zijn vanaf heden ook leverbaar in de kleur Black. Ook leuk als je een bestaande Multi douchegoot wil upgraden naar een stoere zwarte look. 

Ontdek de voordelen van de Multi

Easy Drain Multi Black Fixt-1

Hieronder delen we nog graag de voordelen van de Multi op een rijtje: 

  • Ideaal voor nieuwbouw en renovatie 
  • Sifonhuis is draai- en inkortbaar
  • Inbouwdiepte vanaf 79 mm
  • Beschikbaar voor Dryphon techniek
  • Hoge afvoercapaciteit 

Interesse in de Multi Black? Of heb je nog vragen, neem dan contact op met een van onze accountmanagers: Jeroen, Remi, Edwin of Koen.

<< terug naar overzicht

Neem contact op
INFO

Meer nieuws
INFO

Neem direct contact met ons op.

Explore Smarty