maart 04, 2022 Ga terug

04 Mrt

Onderhoudsarme douchegoten bij Hotel Nes in Amsterdam

Hotel Nes bevindt zich in het hart van Amsterdam. Een prachtig driesterrenhotel dat zich hier sinds 1988 aan de grachten heeft gevestigd. Dit hotel staat, naast de toplocatie, bekend om het warme thuisgevoel. De charme zit het juist in de kleinschaligheid van het hotel. De douchegoten zijn voorzien onze onderhoudsarme Dryphon techniek. De ervaringen van Hotel Nes met Easy Drain? We spraken erover met Ruben Shaya. Lees snel verder!

Hotel Nes

We gingen op visite bij Ruben Shaya, hotemanager van Hotel Nes. Samen met zijn broer -Jaron Shaya- runt hij tegenwoordig het hotel. Al tien jaar runnen zij samen het hotel operationeel in opvolging van hun vader: oprichter van Hotel Nes. Van origine dateert het prachtige grachtenpand uit 1590. In die tijd bestond het nog uit twee panden, welke in 1880 zijn samengevoegd tot het huidige aanzicht. Het pand heeft een rijke geschiedenis aan eigenaren, huurders en bewoners. Sinds 1988 wordt het pand gerund als hotel door de familie Shaya. Het hotel voelt als thuiskomen. En dat is precies het gevoel dat de eigenaren gasten willen meegeven bij hun bezoek. Met ongeveer veertig kamers (variërend van Single Room tot Deluxe Quad Room) en verschillende voorzieningen, is er voor elke gast een kamer die bij hem/haar past. Ook kun je in de buurt veel ondernemen op het gebied van cultuur, restaurants, uitgaansgelegenheden en bezienswaardigheden. 

Kamers Easy Drain

In meerdere kamers is de Easy Drain Multi verwerkt. Voor de plaatsing van de Dryphon techniek ondervond de housekeeping steeds vaker dat de douchegoot niet meer goed doorliep. Dit had te maken met het verouderde afvoersysteem en het intensieve gebruik. Toevalligerwijs kwamen ze met Easy Drain in contact en hoorden over de nieuwste Dryphon techniek. Vervolgens hebben zij verschillende ombouwsets ontvangen om te testen in het hotel. Dit beviel, waardoor ze in meerdere kamers de Dryphon techniek hebben toegepast.

Voordelen housekeeping

Al snel ervaart de housekeeping de voordelen van de Dryphon techniek. De douchegoten lopen goed door, en het onderhoud aan de douchegoten is aanzienlijk beperkt. Gemiddeld bespaart housekeeping één uur per week die ze normaal kwijt zouden zijn aan het reinigen van de douchesystemen. Zeker in tijden van drukte telt elke seconde. Dat scheelt toch veel tijd! 

We vroegen Ruben of hij Easy Drain zou aanraden bij andere hotelketens. Hij stemde in: “Met de huidige ervaring zou ik Easy Drain’s Dryphon techniek zeker aanraden. Het scheelt de housekeeping immers kostbare tijd en moeite.”

Ook benieuwd of jouw bestaande Easy Drain geschikt is voor een upgrade? Of ga jij de bestaande hotelkamers renoveren? Neem dan contact op met Jeroen Kruit of Remi Lugtenberg, projectmanagers Easy Drain!

 

<< terug naar overzicht

Neem direct contact met ons op.

Explore Smarty