februari 01, 2022 Ga terug

01 Feb

Onderhoudsarme douchegoten bij Hotel Van der Valk Uden Veghel

In het Brabantse Uden vind je het luxe Hotel Van der Valk Uden Veghel. Hier kun je niet alleen heerlijk overnachten, maar ook dineren in het sfeervolle restaurant. Kortom: alle facetten om even bij te komen. De badkamers van de hotelkamers zijn voorzien van een Easy Drain, die inmiddels een upgrade hebben gekregen met onze onderhoudsarme (Dryphon) Techniek. Benieuwd wat de voordelen zijn? Lees snel verder.

Hotel van der Valk Uden Veghel: sfeervol hotel

We gingen op visite bij Hotel Van der Valk Uden Veghel en in gesprek met de general manager. Vol trots vertelde hij over de oprichting van deze prachtige locatie “In negen maanden tijd is ons hotel gebouwd, van ontwerp tot oplevering. Hiermee zijn wij één van de snelst gebouwde Van der Valk hotels in tijden”, zo vertelt de general manager trots! Alles in dit hotel is tot in de puntjes perfect verzorgd. Van een heerlijke menukaart met dagverse producten, tot nette hotelkamers. Leuk detail: de kamers zijn voorzien van een ruime badkamer en een aparte toiletruimte. 

Easy Drain in de hotellerie

Easy Drain wordt regelmatig toegepast in de hotellerie. Ook is bij het interieurontwerp van Hotel Van der Valk Uden Veghel gekozen voor onze Multi (Trapezium) douchegoot. Dit type douchegoot kunnen we dankzij onze nieuwste innovatie voorzien van een verbeterd sifon met Dryphon Techniek. De sifon is voorzien van een hightech siliconen membraan dat zorgt voor meer capaciteit en minder onderhoud. Ideaal in de hotellerie.

Deze techniek is verwerkt in nieuwe modellen (Compact Clean) maar ook beschikbaar als ombouwset voor bestaande Easy Drain modellen, zoals de douchegoten bij Hotel Van der Valk Uden Veghel. Het grootste voordeel: met deze upgrade creëer je een onderhoudsarme douchegoot. Het schoonmaken van de sifon is tot een minimum beperkt. Dit scheelt tijd en geld voor de housekeeping, en zorgt voor meer gemak voor de gast. Daarnaast is de sifon geur afsluitend.

 Dryphon Upgrade in douchegoot 

We vervolgende ons gesprek met de general manager over de ombouwsets: "We waren al tevreden over de Easy Drain douchegoten, maar toen Koen van Easy Drain ons vertelde dat het nóg beter kon waren we erg benieuwd. Inmiddels zijn alle ombouwsets verwerkt in onze kamers. Dit was overigens een simpele handeling. De aankomende maanden zullen we het verschil hopelijk goed ervaren, nu we weer volledig open mogen met ons hotel. De verwachtte tijdswinst qua schoonmaak is voor onze housekeeping een erg prettig vooruitzicht.”

Wil je meer inspiratie of een overnachting boeken in dit hotel? Klik dan hier

Ook benieuwd of jouw bestaande Easy Drain geschikt is voor een upgrade? Of ga jij de bestaande hotelkamers renoveren? Neem dan contact op met Jeroen Kruit of Remi Lugtenberg, projectmanagers Easy Drain!

<< terug naar overzicht

Neem direct contact met ons op.

Explore Smarty