juli 19, 2021 Ga terug

19 Jul

Onderhoudsarme doucheputten bij Hotel Arrows in Uden

Hotel Arrows in het Brabantse Uden is een prachtig viersterrenhotel. Het familiehotel is persoonlijk, kleinschalig, ligt midden in het centrum en is voorzien van heerlijke wellnessfaciliteiten. De doucheruimtes zijn voorzien van onze Easy Drain Aqua doucheputten, die inmiddels een upgrade hebben gekregen met onze onderhoudsarme (Dryphon) Techniek. Dit biedt zoveel voordelen. Lees snel verder!

Top 10 hotel van Tripadvisor

We gingen op visite bij Jill Pijls, mede-eigenaresse van dit prachtige hotel dat ze sinds 2015 samen met haar broer Bob Pijls runt. Het familiebedrijf, dat is opgericht door haar opa en oma in 1979, is echt een begrip in Uden. Jill is dan ook wat trots op het moment dat we met haar in gesprek zijn: “We zijn trots op het bedrijf dat we al jaren in de familie hebben. Het warme familiegevoel vinden we ook erg belangrijk in de communicatie naar onze gasten. We richten ons op persoonlijk contact en vinden het belangrijk dat de gast niks tekort komt: zo hebben we moderne kamers, een sfeervolle bar & lounge, een heerlijke wellness en zit het centrum op loopafstand. Daarnaast liggen we op een steenworp afstand van het mooie natuurgebied de Maashorst. Eigenlijk vind je hier alles om even lekker te ontspannen. Mede door deze unieke combinatie en ons top team staan wij in de top 10 van Best choices op Tripadvisor. Hier zijn we trots op”, zo vertelt Jill.

Kamers met Easy Drain

De moderne slaapkamers zijn van alle gemakken voorzien! Ook de badkamers zijn hier piekfijn in orde. De inloopdouches zijn allemaal voorzien van de betegelbare Easy Drain Aqua doucheputten. Dit type doucheput kunnen we dankzij onze nieuwste innovatie voorzien van een verbeterd sifon met Dryphon Techniek. De sifon is voorzien van een hightech siliconen membraan dat zorgt voor meer capaciteit en minder onderhoud. Deze techniek is verwerkt in nieuwe modellen (Compact Clean) maar ook beschikbaar als ombouwset voor bestaande Easy Drain modellen, zoals de doucheputten bij Hotel Arrows in Uden. 

Minder tijd kwijt aan schoonmaak

De oude sifons zijn met een simpele handeling verwisseld en nu onderhoudsarm. Jill vertelt hierover: “In samenwerking met Easy Drain is na een test besloten alle sifons te verwisselen met deze nieuwe techniek. We zijn enorm geholpen met deze upgrade. We zijn aanzienlijk minder tijd kwijt met het onderhouden van de sifons. Daarnaast is de sifon geur afsluitend, voor als er een kamer een keer niet bezet is. We zijn erg tevreden en zal dit ook zeker aanbevelen bij andere hotelketens met een bestaande Easy Drain!”

Ook benieuwd of jouw bestaande Easy Drain geschikt is voor een upgrade? Of ga jij de bestaande hotelkamers renoveren? Neem dan contact op met Jeroen Kruit of Remi Lugtenberg, projectmanagers Easy Drain!

<< terug naar overzicht

Neem direct contact met ons op.

Explore Smarty