november 23, 2020 Ga terug

23 Nov

Onderhoudsarme douchegoten bij Hyatt Place Amsterdam

Een musthave voor elke hotelketen!

Hyatt Place Amsterdam Airport (Hoofddorp) is een prachtig 4-sterren hotel. Het hotel ligt aan de N201 bij Amsterdam. Vanaf het allereerste uur is er gekozen om de doucheruimtes te voorzien van onze Easy Drain Multi douchegoten. Dit jaar hebben de eerste 150 badkamers een upgrade gekregen en zijn daarmee voorzien van onze onderhoudsarme (Dryphon) techniek. Lees verder en bekijk het interview met Marijn de Waardt, Facility Manager bij Hyatt!

Badkamers met Easy Drain

Al tijdens de bouw is bij dit hotelketen gekozen voor onze Easy Drain Multi douchegoten. Dit type drain kunnen we dankzij onze nieuwste innovatie voorzien van een verbeterd sifon met Dryphon Techniek. Hiermee creëer je een onderhoudsarme douchegoot. Deze techniek is verwerkt in nieuwe modellen (Compact Clean) maar ook beschikbaar als ombouwset voor bestaande Easy Drain douchegoten, zoals de Multi in Hyatt. Dankzij de onderhoudsarme techniek bespaar je veel tijd met schoonmaken van de sifon, wat vaak moet gebeuren in zo’n groot hotel! Hyatt had dan ook interesse in de upgrade. Inmiddels is deze upgrade toegepast op 150 douchegoten. Door middel van de ombouwsets zijn de sifons door de technische dienst verwisseld. Dit was door een simpele handeling snel gebeurd. Dit zie je ook terug in de video!

“Ik zal dit zeker aanbevelen bij andere ketens!”

We gingen in gesprek met Marijn de Waardt, Facility Manager bij Hyatt Place: “We waren al tevreden over de Easy Drain douchegoten, maar toen Jeroen van Easy Drain ons vertelde dat het nóg beter kon, waren we erg benieuwd. Inmiddels zijn de eerste 150 badkamers voorzien van jullie nieuwste Dryphon Techniek, waardoor de douchegoten onderhoudsarm zijn. Dit scheelt ons tijd met het schoonmaken van de sifons. We zijn erg tevreden en zal dit ook zeker aanbevelen bij andere hotelketens!”

Benieuwd naar het hele interview? Bekijk de video!


Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Jeroen Kruit, Project Manager Easy Drain

<< terug naar overzicht

Neem direct contact met ons op.

Explore Smarty