november 25, 2022 Ga terug

25 Nov

Onderhoudsarme Multi douchegoten bij Hotel Van der Valk Breda

Onlangs waren we te gast bij Van der Valk Hotel in Breda, waar onze Multi douchegoten met Dryphon techniek zijn toegepast. We gingen in gesprek met Nick, marketing medewerker bij Van der Valk Breda, om alles te weten te komen over het hotel en de ervaring met onze Dryphon techniek. De douchegoten in alle kamers hebben hier namelijk een upgrade ondergaan.

Benieuwd naar zijn ervaringen? Bekijk de video hieronder. 

Wil je meer inspiratie of een overnachting boeken in dit hotel? Klik dan hier

Ook benieuwd of jouw bestaande Easy Drain geschikt is voor een upgrade? Of ga jij de bestaande hotelkamers renoveren? Neem dan contact op met Koen Körner, projectmanager Easy Drain.

Winactie

Heb je nog geen kerstcadeau voor jouw geliefde? Doe dan mee en maak kans op een hotelovernachting mét ontbijt bij Hotel Van der Valk Breda! Dit is een kleurrijk hotel, waar je van alle gemakken wordt voorzien. Ook kun je hier onze Easy Drain Multi douchegoten bewonderen. Kans maken? Bekijk onze pagina dan op Instagram of Facebook.

Geldig voor een overnachting op basis van twee personen per kamer, niet geldig op feest- en themadagen. Meedoen kan (ook op Instagram) t/m 21 december. De winnaar maken we op 22 december bekend en de voucher is 1 jaar geldig. Succes!

Copyright beeldmateriaal - Van der Valk Hotel Breda

<< terug naar overzicht

Neem direct contact met ons op.

Explore Smarty