juli 09, 2018 Ga terug

09 Jul

Referentie Hotel Okura Amsterdam

Het luxe 5-sterren superior Hotel Okura Amsterdam is gevestigd in de wijk De Pijp. Onlangs is het hotel gerenoveerd waarbij onze Easy Drain douchegoten zijn toegepast. Daarmee zijn zowel alle hotelkamers als het zwembad voorzien van onze slimme technieken.

Unieke locatie                                                                                                                                              

Hotel Okura Amsterdam ligt bij de Amstel, vlak bij het financiële, culturele en uitgaansdistrict. Het hotel biedt, naast vier door Michelin bekroonde restaurants, een fitnessruimte, een spa en binnenzwembad. Het luxe gevoel is doorgevoerd in alle ruimtes waarbij enkel gerenommeerde merken zijn toegepast. Met trots mogen we melden dat onze Easy Drain douchegoten zijn verwerkt in alle hotelkamers en bij het zwembad.

Maatwerk

Samen met de opdrachtgever is er gekozen voor twee typen Easy Drain douchegoten. De hotelkamers zijn voorzien van de Easy Drain Compact. Met een inbouwdiepte vanaf 63 millimeter is dit de meest ondiepe douchegoot ter wereld. Hierdoor waren de douchegoten goed te verwerken tijdens installatie. Tevens is gekozen voor dit type goot vanwege de betrouwbaarheid, kwaliteit, maatwerkmogelijkheden en het feit dat het goed reinigbaar is. Elke hotelkamer is voorzien van een maatwerk Easy Drain Compact.

Het binnenzwembad is voorzien van de Easy Drain Multi TAF. Daarbij is gekozen voor een betegelbare afwerking. Hierdoor creëer je een mooi en strak geheel. Het unieke gepatenteerde sifonhuis is inkortbaar en heeft een 360-graden draaibare aansluiting.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Jeroen Kruit Project Manager Easy Drain.

 

<< terug naar overzicht

Neem direct contact met ons op.

Explore Smarty