mei 14, 2020 Ga terug

14 Mei

Referentie project De Dam Amsterdam

Een appartementencomplex waar je ‘u’ tegen zegt! Een échte toplocatie in het hart van onze hoofdstad. Ook hier vind je Easy Drain. Meer zien en lezen over onze Easy Drain Compact TAF, TAF Wall en Modulo Stone? Lees dan snel verder.

Luxe gevoel! 

Een mooi project in het hart van Amsterdam. Het project is gestart in januari 2017 en het werd afgelopen december opgeleverd. Onze collega Jeroen Kruit vertelt er meer over: “Op De Dam in Amsterdam zijn negentien super luxe appartementen gerealiseerd in het pand wat eerst als hoofdkantoor van Verwelius Bouwen diende. Dit eigendomspand is volledig gerenoveerd”.

Zo’n kantoorpand met horeca opties in de plint had een verbouwing nodig om te kunnen fungeren als appartementencomplex. Hier ontstond een mooie combinatie van werk van architecten Cees Dam (buitenzijde en trappenhuis) en Pieter Laureys (indeling appartement en interieur) én Bas Arends (projectleiding) en Martijn de Jong (engineering) van Instaan Installaties. Met gemiddeld twee tot drie badkamers per appartement, mocht Easy Drain hier natuurlijk niet ontbreken.

Waarom Compact TAF, TAF Wall en Modulo Stone?

In dit project is gekozen voor de Compact TAF, TAF Wall  en Modulo Stone. Waarom? Door lage inbouw en de mogelijkheden met het gebruik van verschillende materialen. “Lage inbouw omdat we in bestaande constructieve vloeren moesten. De verdiepingshoogte van het kantoor stamde nog uit de zestiger jaren”, aldus Bas Arends. “Ook de goede verwerking en het Easy Drain WPS (Water Protection System) geeft zo veel voordelen”.

Projectleider Bas Arends is enthousiast, “De Easy Drain douchegoten zijn makkelijk in te bouwen en goed waterdicht af te werken. Fantastisch strak eindresultaat!”.

Het resultaat

De foto’s bevestigen: het resultaat is super strak. Het afwerkingsniveau was dan ook extreem hoog. ‘Open book’ marmer, gouden tegels en mooi sanitair. Reactie van de opdrachtgever: “Bij de Easy Drain Modulo Stone douchegoot zie je de afvoer nauwelijks”. Dat is goed om te horen!

Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Jeroen Kruit, Project Manager Easy Drain.

<< terug naar overzicht

Neem direct contact met ons op.

Explore Smarty