februari 03, 2022 Ga terug

03 Feb

Ook Van der Valk Hotel Arnhem gebruikt de Dryphon

Op slechts 10 minuten rijden van het historische Arnhem en midden op de Veluwe vind je het schitterende Van Der Valk Hotel Arnhem. Hier is een deel van de hotelkamers voorzien van een Easy Drain douchegoot, die inmiddels zijn voorzien van een upgrade met onze onderhoudsarme (Dryphon) Techniek. Wat de voordelen hiervan zijn, zie je in ons interview met Gert-Jan Dijkstra, Hoofd Technische Dienst bij Van der Valk Arnhem!

Onderhoudsarm sifon - minder onderhoud 

De verzorgde hotelkamers, een heerlijk restaurant en de wellness faciliteiten maken een overnachting in dit hotel echt een feestje. Ook vind je Easy Drain terug in een deel van de badkamers. Hier is destijds gekozen voor een Multi (maatwerk) douchegoot. Dit type douchegoot kunnen we dankzij onze nieuwste innovatie voorzien van een verbeterd sifon met Dryphon Techniek. De sifon bevat een hightech siliconen membraan dat zorgt voor meer capaciteit en minder onderhoud. Ideaal in de hotellerie. We gingen op visite bij dit prachtige hotel om het met eigen ogen te zien. Benieuwd hoe dit bevalt? Bekijk het in ons interview met Hoofd Technische Dienst Gert-Jan Dijkstra: bekijk hier de video op ons YouTube-Kanaal. 

Gert Jan Valk Arnhem - Easy Drain

Ook benieuwd naar ons Dryphon-sifon? 

Ook benieuwd of jouw bestaande Easy Drain geschikt is voor een upgrade? Of ga jij de bestaande hotelkamers renoveren? Neem dan contact op met Jeroen Kruit of Remi Lugtenberg; projectmanagers Easy Drain.

<< terug naar overzicht

Neem direct contact met ons op.

Explore Smarty