mei 03, 2018 Ga terug

03 Mei

Waar plaats je een Easy Drain?

Vorige week kregen we op social media de vraag "kunnen drains tegen de muur geplaatst worden?” In onze nieuwste blog lichten we deze vraag graag aan je toe!

Vrij in de vloer

Easy Drain douchegoten kunnen op verschillende plekken in de doucheruimte geplaatst worden. Het grootste gedeelte van onze collectie drains worden vrij in de vloer geplaatst. Hieronder zie je de Easy Drain Xs die vrij in de vloer is gemonteerd. Ons advies is om bij installatie ongeveer tien centimeter rondom de drain vrij te laten.

vrij van muur nieuws blog drain


Drain tegen de muur 

Geef je liever de voorkeur aan een drain tegen de muur? Ook dat is mogelijk. We hebben verschillende wandmodellen die speciaal zijn ontwikkeld voor deze type plaatsing. Easy Drain Compact Zero Wall is daar een mooi voorbeeld van. Ook hebben we diverse design drains die nagenoeg onzichtbaar tegen de muur geplaatst kunnen worden, waaronder de Easy Drain M-Line en de S-Line. Deze modellen kunnen uitsluitend tegen de muur aan geplaatst worden.

muur drain nieuws blog


Erkende installateur

Misschien wel het beste advies dat we kunnen geven: overleg samen met jouw erkende installateur de locatie en type drain. Hij of zij is diegene die de Easy Drain plaatst en de situatie het beste kan beoordelen.

Wil je een vloer met een specifieke afwerking? Bijvoorbeeld een gietvloer? Daar vertellen wij binnenkort meer over. Meer inspiratie? Check www.easydrain.nl

 

<< terug naar overzicht

Neem direct contact met ons op.

Explore Smarty