mei 26, 2020 Ga terug

26 Mei

Wat is een flens bij een douchegoot en doucheput?

Leuk! Je gaat je badkamer verbouwen. Wij geven je graag wat inspiratie. Want kies je bijvoorbeeld voor een douchegoot of doucheput? Welke vorm en welke uitstraling? Misschien ben je ook wat afvoeritems tegen gekomen met flens. Maar wat is dat nu precies? In deze blog leggen wij het uit!

De voordelen van een flens. 

Dagelijks worden er tientallen Easy Drain douchegoten en doucheputten geïnstalleerd. En daar zijn we trots op. Zo ook met een handige flens. Een flens is de platte rand rondom het inbouwdeel van de douchegoot of doucheput. De flens dient als handige aanleg voor de tegels. Dit maakt het installeren van de doucheput nóg eenvoudiger.  

Ideaal dus voor de tegelzetters (of handige klussers thuis). Daarnaast hebben we ook diverse modellen met wandflenzen, voor tegels aan de muur.   

Douchegoot of doucheput met flens? 

Er zijn tal van mogelijkheden op gebied van je afvoer. Ga je bijvoorbeeld voor een douchegoot of een doucheput in de badkamer? Deze keuze is vaak gebaseerd op smaak. Voor elk type vloer en voor elke installatie situatie hebben wij namelijk een douchegoot of doucheput beschikbaar. 

De keuze op gebied van afmetingen en afwerkingen zijn eindeloos. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Aqua Compact met flens. Dit is onze laagste doucheput en hierdoor perfect voor renovatieklussen. De Easy Drain Compact is een tijdloze drain uit onze Easy Drain collectie en ook beschikbaar met flens. De Compact heeft een eenvoudig te reinigen sifon met zeer hoge afvoercapaciteit. Bekijk hieronder de twee benoemde opties.

flens_easy drain

Bekijk al onze modellen op www.easydrain.nl! Wekelijks inspiratie op doen? Volg ons op Instagram

<< terug naar overzicht

NEEM CONTACT OP
INFO

EASY DRAIN REFERENTIE
INFO

Neem direct contact met ons op.

Explore Smarty