februari 05, 2020 Ga terug

05 Feb

Win een hotelovernachting in het hart van Amsterdam

VALENTIJN - Samen met The Highlander geven wij een geheel verzorgde hotelovernachting weg voor twee

We hebben in het afgelopen jaar mooie opdrachten mogen afronden met Easy Drain. Zo ook in Hotel The Highlander. Dit nieuwsbericht heb je misschien al wel voorbij zien komen. 

The Highlander

In 2018 werd hotel The Highlander, die toen nog door het leven ging als Citadel, grondig gerenoveerd. Hierbij werden alle badkamers voorzien van onze Easy Drain douchegoten in een trendy matzwarte kleur. Het motto van The Highlander: ‘wees kleurrijk’! Het ideaalbeeld van Jeffrey, Maxine, en Steffan is dat alle gasten in staat zijn om zichzelf te uiten en kleur toe te voegen aan hun verblijf in Amsterdam. En laten we eerlijk zijn: het interieur is prachtig! 

Easy Drain Valentijn

Valentijnsactie 

Een overnachting in dit hotel is een échte ervaring. Dit willen we, speciaal voor Valentijn, natuurlijk extra speciaal maken. Wat kun je winnen? Een speciale overnachting met jouw geliefde in het hart van Amsterdam. Een overnachting in dit prachtige hotel maakt de trip naar onze hoofdstad met jouw geliefde compleet. Zo hebben jullie toegang tot jullie eigen Highlander Mansion: een verblijf met luxe design en royale ruimte.

Hoe kun je winnen?

  • Like de pagina en het bericht op Instagram en/of Facebook 
  • Tag jouw geliefde onder dit bericht en vertel ons waarom jullie deze hotelovernachting verdienen

Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?

Omdat het verzinnen van cadeaus niet de makkelijkste taak is, helpen we je met Valentijn een handje. Op vrijdag 14 februari om 15:00u wordt de winnaar bekend gemaakt. Zo kom je niet met lege handen thuis. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht van ons. Duimen maar! De actievoorwaarden: 

  • De hotelovernachting is geldig voor één overnachting in Hotel The Highlander in Amsterdam voor twee personen in 2020. Te boeken van 17 feb t/m 30 dec 2020.
  • De overnachting is niet geldig op feestdagen
  • Om aanspraak te maken op de prijs moet de overnachting telefonisch worden geboekt. 

<< terug naar overzicht

Neem direct contact met ons op.

Explore Smarty