februari 02, 2022 Ga terug

02 Feb

Win een chique hotelovernachting

Verras jouw geliefde met Valentijn! In samenwerking met Van der Valk Hotel Arnhem geven wij een geheel verzorgde hotelovernachting weg voor twee. Lees hier meer over het hotel en de voorwaarden.

Valentijnsactie Easy Drain & Van der Valk Arnhem

Een overnachting in dit hotel is een échte ervaring. Dit willen wij, speciaal voor Valentijn, natuurlijk extra speciaal maken. Wat kun je winnen? Een romantische overnachting met jouw geliefde. De kamer wordt speciaal versierd en in de morgen staat een heerlijk ontbijt voor jullie klaar. Vergeet ook niet om een uitgebreide wandeling te maken in de natuur. Het is echt de moeite waard. Dit prachtige hotel ligt immers op de Veluwe! Leuk detail: in de luxe kamer die voor jullie is gereserveerd kun je ook de Easy Drain douchegoot bewonderen. In de hotelkamers vind je o.a. onze Multi Douchegoten mét onderhoudsarme Dryphon techniek.

 Hoe kun je winnen?

  • Like ons berichtje! 
  • Volg @easydrainnl én @hotelarnhem;
  • Tag jouw geliefde onder dit bericht en vertel ons waarom jullie deze hotelovernachting verdienen.

Bekijk onze promo-video hier: https://bit.ly/34hFDto

ED X VDV Arnhem

Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?

Meedoen kan t/m vrijdag 11 februari 2022. Diezelfde middag maken we de winnaar bekend, zodat je jouw geliefde met Valentijn kunt verrassen! 

  • De hotelovernachting is geldig voor één overnachting in 2022 voor twee personen bij Hotel Van der Valk in Anrhem. Te boeken van eind maart t/m 31 dec 2022.
  • De overnachting is op basis van beschikbaarheid en 2 personen per kamer m.u.v. alle feestdagen.

Dit wil je winnen! Doe je ook mee?

<< terug naar overzicht

Neem direct contact met ons op.

Explore Smarty