oktober 03, 2016 Ga terug

03 Okt

LoooX introduceert op dit moment een nieuwe collectie

namelijk LoooX Wood & Light. Een nieuwe productlijn die voor meer sfeer in de badkamer zorgt. Zoals de naam al zegt gaat het om massief eiken producten, gecombineerd met moderne verlichting die samen zorgen voor een elegante touch.

Puur natuur 
Eén van de producten uit de Wood Collectie is de Bath Shelf Raw. Een handgemaakte badplank van +/- 75 jaar oud eikenhout. Dat maakt iedere plank uniek met prachtige, natuurlijke holtes en kloven. Deze plank ademt vakmanschap uit en is meerdere malen door een paar mensenhanden gegaan. De overige houten producten uit de lijn zijn geborsteld, gekleurd en in ‘old grey’ geölied. De combinatie met RVS maakt het tot een strak geheel. 


Led there be light  
Verlichting is beeldbepalend in de badkamer. Warm White LED verlichting in een modern jasje zorgt voor een eigentijdse uitstraling. Of het nu in de badkamer is, of elders in huis. De Light collectie is verkrijgbaar in mat zwart, mat wit of geborsteld RVS.  


Combinaties maken 
Alle producten van de LoooX Wood & Light Collection zijn te combineren met de LoooX Mirror en de LoooX Special Collection. Meer weten over de Wood & Light collectie? Bezoek de website looox.eu 

<< terug naar overzicht

Neem direct contact met ons op.

Explore Smarty