maart 01, 2024 Ga terug

01 Mrt

Easy Drain en LoooX aanwezig op de Independent Hotel Show 2024

12 en 13 maart 2024 zijn wij aanwezig op de Independent Hotel Show in de RAI Amsterdam. Het branche-evenement voor de hoteliers.

Onze merken Easy Drain en LoooX zijn samen met vele andere exposanten aanwezig tijdens dit tweedaagse evenement. Je vindt ons samen op stand D60, zien we je daar? 

Easy Drain douchegoten en -putten 

In iedere hotelkamer hoort een douchegoot of doucheput. Easy Drain heeft daarvoor stijlvolle en praktische modellen di gemakkelijk schoon te maken zijn. Tijdens de beurs vertellen wij je graag meer over de trendy kleuren van de R-Line Clean Color douchegoot en onze Dryphon techniek die hierin verwerkt is. Hiermee kan je in een zo kort mogelijk tijdsbestek een hotelkamer fris en schoon maken. 

LoooX good in jouw hotel

Jouw badkamer is pas compleet als je er een wastafelmeubel en spiegel aan hebt toegevoegd. Voor het extra beetje wellness gevoel kan je een prachtig vrijstaand bad toevoegen. Wij denken graag mee over de mogelijkheden in jouw hotel. LoooX is een Nederlands bedrijf dat o.a. massief eiken meubels produceert in Deventer.

Interesse in een gratis toegangskaart?

Via deze link kun je je gratis voor het evenement registreren! Meer beursinfo? Klik dan hier.

<< terug naar overzicht

Neem direct contact met ons op.

Explore Smarty