maart 06, 2023 Ga terug

06 Mrt

Easy Drain en LoooX aanwezig op de Independent Hotel Show

14 en 15 maart zijn we aanwezig op de Independent Hotel Show in de Rai in Amsterdam. Het branche-evenement dat volledig is gewijd aan de behoeften van onafhankelijke hoteliers.

Let’s meet! 

Onze merken Easy Drain en LoooX zijn samen met tweehonderd andere exposanten aanwezig tijdens dit tweedaagse evenement. Je vindt ons samen op stand C21, zien we je daar? 

Noviteiten Easy Drain douchegoten en -putten 

Je kunt onze noviteiten bewonderen van Easy Drain. Wij laten hier o.a. onze nieuwste R-Line Clean Color met Dryphon® techniek zien in 7 verschillende kleuren. Hiermee kan je in een zo kort mogelijk tijdsbestek een hotelkamer fris en schoon maken. Ook hebben wij ons duurzame WTW-systeem mee.

Noviteiten badkamercollectie LoooX

Voor LoooX stellen we verschillende noviteiten tentoon. Ons nieuwste meubel de Wooden Facet Stripes is hier te bewonderen. Ook kan je onze inbouwnissen bewonderen, ideaal voor naast onze luxe vrijstaande baden om je doucheproducten in op te bergen. Met een prachtige spiegel maak je de opstelling compleet. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jouw badkamer of toilet.

Interesse in een gratis toegangskaart?

Via deze link kun je je gratis voor het evenement registreren! Meer beursinfo? Klik dan hier.

<< terug naar overzicht

Neem direct contact met ons op.

Explore Smarty