april 04, 2023 Ga terug

04 Apr

Referentie The Lemon Suites

Design hotel The Lemon Suites is gevestigd aan de IJssel in Deventer. Hier overnachten is echt een beleving. Onze Easy Drain Multi douchegoten met onderhoudsarm sifon zijn toegepast in alle drie de suites. Ook vind je hier onze eiken LoooX badmeubels, baden, spiegels en accessoires.

Unieke overnachting 

Maurice Visser en Valentijn Bergers, de eigenaren van dit bijzondere hotel, zeggen het zelf: "Dit is een van de weinige plekken waar je nog nooit bent geweest en nooit een tweede van zult vinden." De combinatie van luxe, design en unieke elementen maken een verblijf in het hart van Deventer tot een onvergetelijke ervaring. Dankzij de vele fantastische restaurants in de buurt, waaronder het populaire 'broertje' The Lemon Tree, zal het je aan niets ontbreken. Daarnaast bieden de royale suites zelfs mogelijkheden voor vergaderingen.

Luxe hotel chique badkamers

Sinds begin 2023 is dit hotel geopend. Onze LoooX adviseur Marco Saalmink mocht meehelpen met de inrichting van de drie sanitaire ruimtes, die ieder een eigen stijl hebben. Passend aan de interieurstijl zijn de badkamerproducten uitgezocht. Van prachtige LoooX eikenhouten meubels, geschikt voor in de vochtige ruimtes, tot vrijstaande baden en spiegels. Allemaal verschillend in stijl, kleur en vorm. Daarnaast zijn in alle doucheruimtes onze Easy Drain Multi douchegoten toegepast. Hier zit een onderhoudsarm sifon in verwerkt met Dryphon® techniek. Dit scheelt schoonmaaktijd voor de housekeeping. De hotelkamers zijn van ongeëvenaarde luxe met unieke beleving, veelal met behulp van lokale samenwerkingen. Van schets tot oplevering mochten wij bijdragen aan deze unieke referentie.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op voor Easy Drain met Jeroen Kruit of voor LoooX met Marco Saalmink.

<< terug naar overzicht

Neem direct contact met ons op.

Explore Smarty