mei 14, 2024 Ga terug

14 Mei

Aanwezig op het woon- en designevent van The Art of Living 2024

17-18-19 mei 2024 zijn wij aanwezig op het woon- en designevent van The Art of Living. Easy Drain en LoooX hebben een prachtige stand in de Autotron in Rosmalen. Het branche-evenement voor architecten en liefhebbers van interieur en architectuur.

Onze merken Easy Drain en LoooX zijn samen met vele andere exposanten aanwezig tijdens dit driedaagse evenement. Je vindt ons samen op stand A45, zien we je daar? 

Easy Drain douchegoten en -putten 

In ieder huis hoort een douchegoot of doucheput. Easy Drain heeft daarvoor stijlvolle en praktische modellen ontwikkeld die gemakkelijk schoon te maken zijn. Tijdens de beurs vertellen wij je graag meer over de trendy kleuren van de R-Line Clean Color douchegoot en onze Dryphon techniek die hierin verwerkt is. Ook laten we zien welke Easy Drain modellen geschikt zijn bij verschillende ondervloeren. Zo sluit er altijd een douchegoot of doucheput aan op jouw wensen.

LoooX badkamercollectie

Jouw badkamer is pas compleet als je er een wastafelmeubel en spiegel aan hebt toegevoegd. Voor het extra beetje wellness gevoel kan je een prachtig vrijstaand bad toevoegen. Wij denken graag mee over de mogelijkheden en laten je onze collectie ervaren. LoooX is een Nederlands bedrijf dat o.a. massief eiken meubels produceert in Deventer.

Zien we je op dit event?

Via deze link kom je op de website van The Art of Living terecht en kan je meer te weten komen over dit evenement.

<< terug naar overzicht

Neem direct contact met ons op.

Explore Smarty